Támogasd adód egy százalékával, a Miskolci Állatsegítő Alapítványt, hogy kevesebb kóbor állat legyen az utcákon!

Támogasd adód egy százalékával, a Miskolci Állatsegítő Alapítványt, hogy kevesebb kóbor állat legyen az utcákon!

Virtuális örökbefogadás

Kedves állatbarát!

Segíteni szeretnél bajba jutott, kóborló, balesetet szenvedett, éhező állatokon? Munkád, lakóhelyed, életkörülményeid miatt nem tudsz árván maradt  kutyát vagy cicát örökbe fogadni? Segíthetsz kiválasztott kedvenceden, virtuális örökbefogadással.
Válassz ki egy macskát / kutyát a honlapunkon és jelentkezz, a masa@borsodweb.eu email címen a virtuális gazdijának! Támogasd anyagilag a kutyus vagy cica ellátását, gyógykezelését, ivartalanítását,  gyere el meglátogatni, megsétáltatni, ha van kedved hozzá! Ments életet pártfogóként!

Kérjük, küldj e-mailt a masa@borsodweb.eu címre virtuális örökbefogadási szándékodról, adataiddal és arról, hogy mennyi ideig kívánod támogatni választottadat!

A virtuális örökbefogadás értéke minimum 1.000 Ft havonta, melyet banki utalással teljesíthetsz.

Ezt követően rövid időn belül megkapod a Virtuális Örökbefogadási szerződést e-mail formájában és egy kis beszámolót az örökbefogadott kutyáról, cicáról. Honlapunkon - amennyiben hozzájárulsz - feltüntetjük neved, mint virtuális gazdi.
Természetesen új, virtuális kedvenced továbbra is várja egy igazi, valóságos gazdi felbukkanását. Amennyiben örökbe fogadják, úgy arról haladéktalanul értesítünk.

Ez a szerződés a két fél között addig él, míg a kutyust valódi gazdi örökbe nem fogadja, vagy amíg Te szeretnéd.

Bővebb információt a +3630 2321890 telefonszámon vagy az masa@borsodweb.eu email címen adunk!